S'ha publicat el tercer i quart article de la sèrie "Els meus records del Liceu" del nostre consoci Albert Vilardell, en què explica algunes de les seves vivències com a liceista des de la temporada 1952-53, que, d'alguna manera, formen part de la història del nostre col·lectiu i la del Liceu.

Benvolguts amics,

Podeu llegir dues ressenyes bibliogràfiques que ens ha fet arribar l'amic Albert Ferrer.

A l'apartat Les nostres dèries podeu llegir la vuitena part (resum argumental I) de la sèrie d'articles L'Anell del Nibelung en el seu context del nostre amic Francesc Font.

A l'apartat Les nostres dèries podeu llegir la setena part (conclusions) de la sèrie d'articles L'Anell del Nibelung en el seu context del nostre amic Francesc Font.

Arran de les representacions al TNC de Liceistes i cruzados de Serafí Pitarra, el nostre amic Antoni Llaguerri ens ha fet arribar un excel·lent article sobre l'origen dels Liceistes i dels Cruzados i sobre les raons del seu enfrontament.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Canal de YouTube de l'Associació

***Video not found***
Duration: 0
Date: November 30, -0001
Views: 0

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .