L'Anell del Nibelung en el seu context (V i VI). A càrrec de Francesc Font

A la secció Nosaltres o seguint l'enllaç que trobareu al final d'aquest pàgina podreu llegir la cinquena i sisna entrega d'un seguit d'interessants articles titulats L'Anell del Nibelung en el seu context que ha preparat el nostre consoci Francesc Font.

Li agraïm la iniciativa i us animem a tots a fer-nos arribar els vostres escrits.

Parlaments del dinar Viñas 2014 a Joan Pons i Toni Lluch

Els socis, degudament regitrats a través de la secció Socis, poden llegir a l'apartat Els nostres ídols els parlaments adreçats a Joan Pons en homenatge a la seva carrera liceista i a Toni Lluch, durant el dinar anual del nostre col·lectiu (19-01-2014)

"Els meus records del Liceu" (I & II), d'Albert Vilardell

Hem iniciat la publicació dels articles del nostre consoci Albert Vilardell sobre els seus records com a liceista des de la temporada 1952-53 i que, d'alguna manera, formen part de la història del nostre col·lectiu i la del Liceu.

L'Anell del Nibelung en el seu context (I, II, III & IV). A càrrec de Francesc Font.

A la secció Nosaltres o seguint els enllaços que trobareu al final d'aquest pàgina podreu llegir les quatre primeres entregues d'un seguit d'interessants articles titulats L'Anell del Nibelung en el seu context que ha preparat el nostre consoci Francesc Font.

Li agraïm la iniciativa i us animem a tots a fer-nos arribar els vostres escrits.

 

  1. L'Anell del Nibelung en el seu context (I)
  2. L'Anell del Nibelung en el seu context (II)
  3. L'Anell del Nibelung en el seu context (III)
  4. L'Anell del Nibelung en el seu context (IV)

Defunció del Sr. Lluís Andreu

Amb gran consternació, ens hem assabentat de la mort de Sr. Lluís Andreu, que va ser director artístic del Liceu entre 1981 i 1990. En nom del nostre col·lectiu, volem expressar el nostre condol a la família, així com fer palès el nostre agraïment pels anys gloriosos de la seva gestió.

Barcelona, 7 d'abril de 2014.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Canal de YouTube de l'Associació

***Video not found***
Duration: 0
Date: November 30, -0001
Views: 0

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .