Soc liceista des de fa més de 50 anys, per tant ara formo part de l’Associació Liceistes 4rt. i 5è pis, però no us vull parlar en aquesta ocasió del Liceu, sinó de què la Mª Teresa Mir va tenir un gran encert en organitzar cada mes una visita cultural, com han estat Sta. Maria del Mar, i els seus carrers, la casa modernista Batlló, El Monestir de Sant Cugat amb guia, la qual cosa va ser molt interessant, etc.

Llegeix més...

Ahir diada de Sant Jordi, dia meravellós per a tots els catalans. La rosa el llibre, són regals especials, esperats amb il·lusió, saps que qui t’ho ha obsequiat, signifiques una part important de la seva vida.

Llegeix més...

La temporada d’ enguany, el liceu ha programat dues òperes veristes, CAVALLERIA RUSTICANA I PAGLIACCI a la mateixa funció, en tres repartiments diferents. Jo vaig assistir al primer i segon, i l’assaig del segon, sincerament en la meva modesta opinió, crec no van ser per tocar castanyoles de satisfacció.

Llegeix més...

Un concertmeravellós dels que queden marcats com extraordinaris. Aquesta Orquestra i Cor que el dimecres dia 13 varem tenir l’enorme satisfacció d’escoltar-li “La Passió segons Sant Joan” de Johann Sebastian Bach ens van delectar amb un concert dels que fan història. Una vegada més, felicito Palau 100 per aquesta iniciativa, malgrat tot, he d’apuntar un punt negatiu, el llibret que contenia el tex, la lletra era tan menuda que no es podia seguir si no portaves una lupa. Espero ho tinguin present per una propera vegada.

Llegeix més...

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .