SORTIDA A VILARS D'ARBECA

El passat 26 de març va tenir lloc una sortida per visitar La Fortalesa dels Vilars d’Arbeca i les coves de Cogul. Sortida que va permetre als 36 participants gaudir d’una banda de l’impressionant assentament ibèric situat a uns 4 km. d’Arbeca i habitat ininterrompudament durant 450 anys (775aC- 325aC) així com de les explicaciones que va aportar el professor d’Història Francesc Rodríguez Bernal relatives a les característiques de la fortalesa i la seva funció no només defensiva. I d’altra banda extasiar-se per la bellesa de les pintures rupestres de la Cova dels Moros de Cogul (Patrimoni de la Humanitat) que són un dels jaciments més destacats d’art rupestre llevantí, l’expressió artística-creencial més extraordinària i singulart de la Prehistòria europea.

La sortida va estar organitzada per la nostra associada i amiga Fina Martí a qui cal agrair, un cop més, el seu treball així com als assitents la seva positiva resposta a aquestes interessants iniciatives.

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .