DINAR TENOR VIÑAS 2016

 

 

 

 

    El passat 24 de gener va tenir lloc el tradicional dinar de la nostra Associació amb motiu de l’acte d’entrega dels  premis del Concurs de Cant Francesc Viñas del que  en som copatrocinadors del tercer premi oficial.

     El dinar es va celebrar a l’Hotel Catalònia i de la seva organització se’n van encarregar, com ja és habitual, les nostres companyes Josefina Moreno i Núria Alavedra, a qui cal agrair el seu bon treball. El dinar va transcórrer, no cal dir-ho,  en un ambient molt agradable i festiu.

  Per cloure el dinar, en Ferran Puerta, com a president de l’Associació,  va adreçar, en primer lloc,  unes paraules d’agraïment als assistents per la seva fidelitat a aquest acte, va agrair al director general del Liceu, Roger Guasch, a la directora artística general, Christina Scheppelmann i al baríton Simon Estes, la seva presència en el dinar i finalment va agrair  a  Jordi  Pujal, l’anterior president de la nostra Associació, la bona feina duta a terme al llarg d’aquests darrers cinc anys.

 

 

 

 

 

 

 

** fotografias cortesia de A. Bofill

 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .