Lliurament del premi a Nina Stemme

El passat 24 de març de 2014, després del recital que va oferir la soprano Nina Stemme, una representació de l'Associació, li va lliurar el guardó que la reconeix com a millor cantant de la temporada 2008-09 per la seva Salomé. 

CantantTemporada00013

Foto: Antoni Bofill

Aquest és el text que es va llegir durant l'acte i que també es va lliurar a la soprano en traducció anglesa: 

Estimada Nina,

El maig de 2005 alguna cosa especial va succeir al Liceu quan absolutament tothom present al teatre va viure en carn pròpia un impacte emocional increïble: Eva Marton i Nina Stemme  durant el segon acte de “Jenufa” de Janácek van fer possible un d’aquells pocs moments màgics en el món de l’òpera en què el temps s’atura. Immediatament nosaltres Liceistes de 4rt i 5è pis (bojos però no perillosos) vam quedar enamorats de la Nina. Un enamorament i admiració idèntics al que teníem per la Sra.Marton després de tants anys de fidelitat al Liceu: havia arribat el moment compartir aquest mateix sentiment amb Nina Stemme.

Després d’aquesta espectacular arribada la propera cita amb el públic de Barcelona va ser un liederabend inoblidable amb el mestre Pappano, vell amic del Liceu d’ençà els seus dies de joventut quan treballava al teatre com a mestre intern. Aquest recital va ser un altre regal per a nosaltres!

Finalment vam tenir el privilegi de la seva primera “Salome”: gran retrat de la protagonista, amb una increïble autoritat vocal, un referent en aquesta part havia aparescut a Barcelona! Un foto preciosa de Salome Stemme ha estat ja col.locada al passadís de 5è pis d’aquesta casa. I aquestes grans funcions, òbviament inoblidables per a tothom, ens permeten oferir-li aquest discret trofeu. Ens sentim molt honrats en poder-lo oferir i només destigem que torni ben aviat (i sovint). Tan de bo el Liceu hagi esdevingut casa seva i el seu públic els seus amics catalans.

Moltíssimes gràcies.

Associació de Liceistes de 4rt i 5è pis

Us deixem algunes fotografies de l'acte de lliurament (PROVISIONAL). 

Lliurament premi Nina Stemme

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .