Per encàrrec de la nostra Presidenta i en motiu del nostre desplaçament a Nova York per veure 4 de les Òperes del Metropolitan, entre les quals CAPRICCIO per Renée Fleming, el Gabriel i jo, varem lliurar-li el Nostre Premi, que com tots recordareu, va obtenir COM A MILLOR CANTANT EN LA TEMPORADA 2006/2007 EN EL NOSTRE GRAN TEATRE DEL LICEU, PER LA SEVA MAGNÍFICA INTERPRETACIÓ DE THAÏS, EN AQUESTA ÒPERA v-c. (SEGONS LA NOSTRA VOTACIÓ POPULAR.)

El matí del día 19 d’aquest mes d´Abril, varem anar al MET a portarli el premi a través del Dpt. de Stage, per tenir la seguretat que li farien arribar, doncs malgrat que li haviem enviat un missatge des d´Espanya, el Dpt.Artístic del MET no ens havia concretar si estavem o no a la llista de persones que ella rebría personalment.

Tot va anar molt bé i per la nit, tant bon punt es va acabar l`Òpera varem comprobar a través de Seguretat, que els nostres noms sí que hi eren a la llista i la Renée Fleming ens va rebre en la “Green Room” (habitaciò Verda) del MET, com a especial deferència. Allà, entre rams de flors i altres regals embolicats, varem comprobar que també hi figuraba el nostre Obsequi, encara amb el paper de regal, tal i com va preparar la Ma.

Teresa i després de fer-nos fotos i firmar el programa, ens varem agraïr mutuament l´oportunitat de la nostra trobada i per descomptat ens va donar les gràcies pel Premi que encara no havía pogut mirar perque no hi va haver cap entreacte en l`Òpera CAPRICCIO. També li varem fer notar que juntament amb el Premi hi trobaría una carta explicativa que havía preparat la nostra Presidenta. Després de felicitar-la per la seva actuació li varem preguntar pel seu futur vers Barcelona i ens va dir que de moment el Liceu no li havía proposat res i que a ella li agradaría molt venir a cantar una altra vegada al nostre Gran Teatre.

La Renée , tot i que estava molt guapa, se la veia bastant cansada, ja que avans de rebrens a nosaltres que havíem estat esperant al voltant de dues hores, havía estat firmant el programa a una bona qua de gent dins el camerí, no obstant aixó, va estar molt amable amb nosaltres. Sobre les 12 de la nit, varem sortir del MET per la porta d`artistes al darrera d`ella, i allà a fora (al parking, que és on dóna aquesta sortida), hi havía una gran concurrencia de gent esperant-la, que la van aplaudir i victorejar.

Gabriel Casals i Montse Roma

Renee

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .