Presentació

L’Associació Liceistes 4t. I 5è pis som una formació nascuda l'any 1955 i duem a les espatlles una bonica història plena de vivències, anècdotes i moments meravellosos difícils d’oblidar. Estretament units per l’amor a la música, i molt especialment per l’òpera, hem viscut i vivim una part important de la nostra vida, en el teatre dels nostres somnis, el Liceu. Aquest lligam tan fort, vinculat durant tants anys, a les moltes hores de cues del carrer de Sant Pau, on estava ubicada l’entrada a general al Gran Teatre del Liceu, ha generat entre els membre d'aquest col·lectiu un vincle molt especial. La nostra continuïtat depèn de la constància i voluntat que sempre ens ha caracteritzat i que orgullosament hem abanderat.

Conscients de la responsabilitat que comporta el col·lectiu, cada vegada més nombrós, hem procurat i procurem aportar, dins les nostres possibilitats, nous al·licients.

Estem oberts a tot i a tothom, òbviament els que estimen la música, l’òpera, l’art, i la cultura en general.

Enguany obrim una pàgina Web, amb el desig i l’esperança de fer-la amena i atractiva, i poder compartir-la també amb nous associats.

Programes i activitats actuals de l’Associació:
  • Tradicionalment, l’Associació atorgava un premi en metàl·lic en el Concurs Internacional de cant Francesc Viñas a una jove promesa espanyola. Des de l'any 2013 participem en el tercer premi oficial. Dos components del col.lectiu lliuren el premi al guardonat a l’escenari del Liceu.
  • Els organitzadors del Concurs Internacional de Cant Francesc Viñas ens obsequien amb invitacions per assistir a les proves eliminatòries al Conservatori Municipal de Música i pel Concert inaugural al Saló de Cent, que es reparteixen amb rigorós ordre.
  • Al finalitzar la temporada d’òpera al Gran Teatre del Liceu, concedim un guardó al que considerem el millor cantant de l’any. Intentem fer un acte de lliurament del premi amb la presència del guanyador o guanyadora. Així mateix, la Direcció del Liceu ens permet molt amablement col·locar la fotografia del guanyador al passadís de 4t. o 5è. pis, perquè poguem deixar constància del nostre agraïment i admiració vers els artistes.
  • De setembre a juliol tots els dimecres (excepte festius) a les 17h. passem D.V.D.s de retransmissions televisives d’arreu del món, a l’Auditori del c/ Calabria, que generosament ens deixa la Generalitat.
  • Dues vegades l’any fem excursions culturals. Una d’elles és una calçotada.
  • També hem fet i fem sortides a Festivals d’òpera, fora de Catalunya i de l’Estat espanyol.
  • A la temporada d’òpera el Gran Teatre del Liceu molt generosament ens obsequia amb invitacions pels assajos generals, que es reparteixen minuciosament entre col.lectiu.
  • Finalment, de tant en tant, organitzem conferències, xerrades i trobades amb algun cantant.

Oberts a noves expectatives, totes les propostes seran benvingudes. Actualment la quota de soci és de 20 € a l'any.

Podeu contactar amb nosaltres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .