Èxit en la Gala Lírica, de Stefano Palatchi

El passat dia 15, va tenir lloc a la sala Oriol Martorell de l’Auditori de Barcelona, una Gala Lírica per celebrar els 25 anys de dedicació a l’òpera de STEFANO PALATCHI, gala que va ser a benefici de les Fundacions BARRAQUER i CLARÓS de les que Palatchi n’és patró.

La Gala devia comptar a més del propi Stefano Palatchi, amb els seus bons amics, Ainhoa Arteta, Isabel Rey, Josep Bros i Angel Ódena, acompanyats al piano per Marco Evangelisti.Lamentablement una indisposició d’última hora ens va privar de la presència d’Isabel Rey, essent substituïda per la gran professionalitat dels seus companys i amics, i el mestre pianista, aconseguint arrodonir el concert que estava previst, amb concertants o duets que intervenia Isabel Rey, per àries o altres duets, tots ells magníficament interpretats.

El resultat va ser un concert dels què, el públic que omplia tota la sala, va gaudir-ho molt, sortint plenament satisfets. Palatchi va conduir la Gala amb la seva habitual elegància i simpatia, amb paraules que va pronunciar a mitja part, desprès de saludar al president Artur Mas, agraïa la col·laboració dels seus companys al escenari, també els que estaven a la platea, Edita Gruberova, Jaume Aragall, Raul Gimenez, Josep Simorra, Lluis Andreu, Enric Serra... es va recordar de tothom, els seus mestres, els crítics, -amb un record molt espacial a Pau de Nadal- fotògraf, familiars, amics etc.

Desprès es van llegir les adhesions al acte, enviades per: Montserrat Caballé des de Alemanya, Joan Pons des de Pekin, Maria Bayo, Carlos Ávarez, el director López Cobos, i el director Artístic del Gran Teatre del Liceu Joan Matabosch. Entre les interpretacions, les quals no les nomenaré totes, ja que no pretenc fer una crítica ( per això ja estaven els crítics), si voldria esmentar el fet de fer pujar a l’escenari a Jaume Aragall aconseguint que cantes la cançó “A Bucchella” i és clar va ser molt aplaudit.

Per acabar Palatchi va cantar “Il lacerato spiroto” del “Simon Bocanegra” de Verdi acompanyat per el cor del Gran Teatre del Liceu, que malgrat haver cantar la mateixa tarda l’assaig general del “Parsifal” varen voler sumar-se a l’acte, arribant just a temps d’acompanyar-lo en aquesta ària i cantar com a cloenda el famós “Va pensiero” de Nabucco de Verdi.

En resum, una nit inoblidable per a tots, i principalment per ell, l’STEFANO PALATCHI. S’ho mereixia com a artista i com a persona.

Pepita Castellà

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Canal de YouTube de l'Associació

***Video not found***
Duration: 0
Date: November 30, -0001
Views: 0

Copyright © 2014. Associació Liceistes 4t.i 5è Pis. Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. .